Bedrijfsprofiel

Collect & Legal Service is een internationale profit organisatie die haar werkterrein heeft binnen alle sectoren, zowel in de werkgebieden B2B als B2C.
Met eigen vestigingen in Nederland (Weert) en België (Genk), heeft Collect & Legal Service als doel haar toonaangevende rol als creditmanagement leverancier verder uit te breiden. Maatgevend is het bieden van topkwaliteit, flexibiliteit, maatwerk, dienstbaarheid, discretie en dat alles door middel van een transparante werkwijze.

Optimale inzet

Ons succes is feitelijk de optimale inzet en empathie door onze medewerkers.
De selectie van de juiste mensen resulteert in een team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. De vakkundigheid van onze incasso-medewerkers, juristen en deurwaarders, resulteert in een kwaliteit die onvergelijkbaar is met enig ander speler op onze markt.

Service

Onze full-operational service levert een wezenlijke bijdrage aan de bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers. Het bieden van alle facetten op het gebied van creditmanagement is een effectief element voor onze opdrachtgevers om in hun bedrijfsproces te integreren.

Kunt u onze hulp gebruiken?